top of page

 Newborn fotografie cursus

Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met de ins en outs omtrent newborn fotografie met daglicht.

Ben je een hobby fotograaf? Wil je meer kennis op doen, je bedrijf starten of ben jij een professional die zich graag wilt specialiseren in newborn fotografie dan is deze cursus wat voor jou!

Het is belangrijk in je kennis te investeren, enkel dan kun je groeien. De leergierigheid kun je erg goed gebruiken in dit vak. Gun jezelf de tijd te leren en blijf jezelf ontplooien. Zet je volledig in en ga samen met mij knallen!

 

Deze cursus bestaat uit zowel een deel theorie als praktijk. We hebben een StandIn newborn pop waarop je goed kunt oefenen alvorens je met een echte baby aan de slag gaat.

Op deze manier kan ik heel veel demonstreren.

 

In de cursus newborn fotografie leer je onder andere: ​

  • Hoe je op een veilige manier te werk gaat

  • Hoe je de baby op verschillende manieren kan wrappen

  • Welke lenzen/instellingen je het best kunt gebruiken

  • Hoe je de baby het best kunt positioneren ten opzichte van je lichtbron (het daglicht)

  • Opbouw/styling van een prop (attributen)

  • Beanbag poses

  • Poses met moeder, vader, zus/broer

  • Hoe je communiceert met de ouders voorafgaande en na de newborn shoot

  • Bedrijfsvoering/marketing

  • Het editten/nabewerken photoshop.

 

Een newbornshoot is niet enkel gebaseerd op het even gauw klikken van wat foto's. Los van dat er heel veel bij komt kijken is het vooral heel veel oefenen. 

Ik verwacht daarom volledige inzet zowel tijdens de lessen als in eigen tijd, zo leer je het best en vooral het snelst omgaan met hetgeen je hebt geleerd. Ik neem je bij de hand en leer je hoe je als newborn fotograaf te werk gaat. Je beroepshouding is enorm belangrijk.

Je gaat tussen de lessen door zelf aan de slag en probeert twee newborns te shooten, de foto’s kun je meenemen naar de les voor feedback. Je krijgt 'huiswerk' mee naar huis. Uiteraard ben ik er om jou verder te helpen en eventuele obstakels te vermijden/verhelpen.

 

Voor deze cursus newborn fotografie heb je (bij voorkeur) een spiegelreflexcamera en een 24-70 of 35 mm lens nodig. Mocht je een andere lens hebben neem die dan gerust mee. 

Daarnaast weet je wat de begrippen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde betekenen en hoe je deze kunt instellen op de camera. Een deel van de workshop gaat over fotobewerking, hiervoor hoef je geen laptop mee te nemen. Het is handig als je al iets weet van photoshop maar is uiteraard geen noodzaak.

 

Deze newborn fotografie cursus bestaat uit in totaal 3 lessen die elk op een vrijdag plaats vinden (andere dagen in overleg, het is eventueel mogelijk een weekenddag aan te houden). De lessen vinden om de twee weken plaats, zo heb je genoeg tijd om te oefenen!

- datum lesdagen in overleg

- 9.00 uur t/m 13.00 uur

- inclusief koffie/thee, lunch, tussendoortje

- gratis parkeren

Vergeet niet dat je deze cursus gemakkelijk mee kan nemen in je administratie.

 

Na afloop ontvang je jouw certificaat en kun je meteen aan de slag!

Ik kan niet wachten jouw ontwikkeling mee te maken!

 

*€1350,- (ex btw)

Meld je aan door het invullen van een contactformulier op www.ilhamghannab.nl/contactme.

*Tijdelijke prijs.

bottom of page