top of page

Welkom in mijn prachtige wereld!

Mijn naam is Ilham Ghannab, een mama met een grote passie voor fotografie.

Na jaren in de juridische opleidingen/werkvelden heb ik besloten te doen waar ik oprecht veel vreugde uit haal, namelijk fotograferen. Het bevriezen van speciale momenten, het pauzeren van een mini glimlachje, de tijdloze kiekjes en het vastleggen van intens geluk is voor mij het mooiste wat er is. 

Mijn zwak voor newborns is enorm. Een onschuldig afhankelijk kindje die voor zoveel magie zorgt (los van alle slapeloze nachten en huilbuien).

Ik heb de opleiding Newborn fotografie met veel succes en veel enthousiasme mogen afronden. Na een lange periode vol leerzame cursussen en ervaring heb ik deze mooie stap gemaakt. Er is niets leuker dan van je hobby je werk kunnen maken. Ik beschik over een eigen studio in Rotterdam met zat gratis parkeergelegenheden voor de deur. Het pand beschikt over een lift, super makkelijk om de kinderwagen mee te nemen. 

Een newbornshoot is niet enkel gebaseerd op het even gauw klikken van wat foto's. Los van dat er heel veel bij komt kijken is het vooral de ervaring die ik je graag meegeef. Het is vaak de eerste keer dat een pas bevallen mama de deur uit gaat, een speciaal moment. Het is daarom enorm belangrijk dat elke mama zich helemaal op haar gemak voelt. De studio is voorzien van alle needs! Het is een geniet moment, een wegsmelt moment en een moment vol oneindige "aaaawg's". 

Ik hoop jou te mogen ontmoeten tijdens één van mijn shoots! Je bent uiteraard meer dan welkom.

bottom of page