top of page

Shit happens,

but prepare

yourself

Wist je dit?

Elk jaar worden er gemiddeld 140.000 kinderen op de spoedeisende hulp behandeld na een ongeval thuis.

De meeste kinderen zijn tussen 0 en 4 jaar.

De cursus van 5 februari was zo een succes, ook nu hebben we een hoop aanmeldingen per mail mogen ontvangen. We hebben hierom besloten twee edities neer te zetten! Super gaaf!

Schermafbeelding 2022-02-16 om 13.43.01.png

Op vrijdag 11 maart vindt de tweede editie plaats en op zaterdag 12 maart vindt editie nummer drie plaats.

 

De EHBO cursus wordt op beide dagen verzorgd door Emily Slob van EHBO Viva. Emily is EHBO-instructeur en trotse moeder van twee zoontjes. 

De cursus voldoet aan de eisen voor gastouders & pedagogisch medewerkers en valt binnen de regeling Wet Kinderopvang. 

De cursus is enorm efficiënt en bied 100% slagingsgarantie! Je gaat dus absoluut niet met lege handen naar huis. Maak je dus geen zorgen, dit kan ook jij! We doen dit samen.

 

Dit wordt weer een super klein groepje, we willen dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Dat lukt bij een te grote groep uiteraard iets minder goed.

Tijdens de praktijk behandelen we de reanimatie bij baby’s, kinderen en volwassenen. 

Je leert wat de meest voorkomende ongevallen bij baby’s en kinderen zijn, hoe je ze voorkomt en hoe je moet handelen. Je past de zojuist geleerde kennis toe op oefenpoppen, zodat je de vaardigheden echt in de vingers krijgt.

Vrijdag 11 maart 2022

Deze editie is een speciale avond editie, van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Er zijn veel mama’s die in het weekend niet heel makkelijk vrij kunnen krijgen en die toch graag een vrijdag avond editie zouden willen bijwonen. Dit hebben we geregeld! 

Om dit meteen een speciale editie te maken gaan direct na de EHBO cursus om 19.00 uur meteen heerlijk luxe dineren.

Wij eten vrijdag avond Pregnancy Proof sushi! Deze wordt verzorgd door Sushique.

Een ontspan en geniet moment! Er even samen tussen uit! 

Koffie en thee is uiteraard de hele dag aan te vullen. 

 

Ook krijgen we uiteraard bezoek! Jennifer van Voedzaam & Snel bezit samen met haar partner Sven de gezondste foodblog van Nederland.

Zij komt ons alles vertellen over het gezond eten met en voor een baby. Voeding is uiteraard enorm belangrijk. Gezonden baby recepten.. Wat geef je aan je kleintje zodra die een beetje gaat mee eten? En hoe laat je je dreumes gezond eten? 

 

Vergeet niet dat je de factuur kunt meenemen in je belasting aangifte mits je een bedrijf hebt!

Zaterdag 12 maart 2022

De derde editie is van 10.00 uur tot 15.00 uur. 

Na de EHBO cursus gaan wij om 13.00 uur luxe en erg uitgebreid lunchen.

Bij het lunchen hoort het kletsen, even aanhoren hoe het er bij andere mama's (to be) aan toe gaat. Even pitchen, overleggen, situaties herkennen. 

Iedereen heeft een eigen verhaal, een eigen journey, ieder pad is prima. Iedereen doet alles op haar eigen manier, alleen maar mooi want zo leren we van elkaar!

 

Ook zaterdag krijgen we dubbel visite!

Wij verwelkomen Yoni van Kinderfysiotherapie Rotterdam Oost!

In de eerste paar levensjaren leert een kind veel verschillende motorische vaardigheden die van belang zijn om te ontwikkelen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; omrollen, tijgeren, kruipen en lopen. Peuters leren lopen, klimmen, springen en rennen.

Een aantal punten/klachten worden behandeld. Denk aan de voorkeurshouding of afplatting van de schedel, te vroeg geboren baby, de motorische ontwikkeling en het hebben van een huil of onrustige baby.

 

Wij krijgen ook bezoek van Elize Wasser van Gastouderbureau Kidko. Dit is een erg betrokken gastouderbureau met wekelijks ruim 650 kinderen in de opvang. Zij vertelt ons meer over o.a. de 4 pedagogische basisdoelen. Zij weten enorm veel over begeleiding, verzorging en ontwikkeling en schuift zaterdag bij ons aan!

 

Vergeet niet dat je de factuur kunt meenemen in je belasting aangifte mits je een bedrijf hebt!

We laten je natuurlijk niet vertrekken zonder een toffe goodybag t.w.v. 250 euro

 

Je kunt je kaartje kopen tot uiterlijk 27 februari 2022. 

Zéér beperkt aantal plekjes! Vol is écht vol! 

 

Mocht er een partij onverhoopt afwezig zijn vanwege bijvoorbeeld ziekte doen wij er uiteraard alles aan een andere partij aan te laten schuiven en het op deze manier op te vullen. We zullen meer dan ons best doen jullie te voorzien van zoveel mogelijk informatiebronnen/luxe.

Mail naar info@ilhamghannab.nl om op te hoogte gebracht te worden zodra er een nieuwe editie online komt of voor eventuele vragen.

Women only.

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page